Yksilöllistä ja huomioivaa isännöintiä

Meiltä saat isännöitsijän joka osaa, tekee ja on tavoitettavissa

Räätälöityä palvelua selkeällä hinnoittelulla

Kaikki taloyhtiöt ovat erilaisia. Me räätälöimme palvelumme vastaamaan juuri sinun taloyhtiösi tarpeita, olipa kyseessä pieni paritaloyhtiö tai suuri huoneistokompleksi.

Hintamme ovat selkeät ja läpinäkyvät. Tiedät aina, mitä palvelu sisältää ja kuinka paljon se maksaa.

Noudatamme isännöinnin eettisiä ohjeita

Isännöinti

Räätälöity isännöintipalvelu kaikenlaisille taloyhtiöille
pyydä tarjous
Sähköiset palvelut
Hallinnollinen isännöinti
Tekninen isännöinti
Alan parasta palvelua

Kirjanpito

Omatoimisen taloyhtiön taloushallinto ja tuki alkaen
39 €/kk
Kirjanpito
Tilinpäätös
Isännöitsijä käytettävissä
Alan parasta palvelua

Palvelumme täyttävät kaikki taloyhtiön tarpeet

Ammattitaitoinen isännöinti

Henkilöstöllämme on vankka koulutus ja kokemus isännöinnistä, hallinnosta, juridiikasta ja kunnossapidon organisoinnista. 

Yhteistyö yrittäjävetoisen yrityksen kanssa takaa tehokkaan ja sitoutuneen palvelun.

Taloyhtiön hallinto

Huolehdimme taloyhtiön jokapäiväisistä asioista tarkasti ja digitaalisesti. Sähköiset palvelut takaavat talouden ja hallinnon asioiden läpinäkyvyyden.

Pidämme huolta laskujen maksamisesta, vastikevalvonnasta sekä kirjanpidosta tilinpäätöksineen. Valvomme sopimusten voimassaoloa ja taloyhtiön etua kaikissa tilanteissa hyödyntäen juridista osaamistamme. Taloyhtiön dokumentit ovat aina asiaankuuluvien osapuolien nähtävillä sähköisessä palvelussa.

Tekninen kunnossapito

Huolehdimme kiinteistön teknisen ylläpidon organisoinnista, muutostyöilmoitusten käsittelystä ja huoneistojen huoltokirjojen ylläpidosta.

Organisoimme kunnossapitohankkeet halutussa laajuudessa ja etukäteen sovitulla hinnalla. Toimimme sitoutumattomina ja varmistamme taloyhtiön edun toteutumisen rakennushankkeissa varmistamalla, että käytetyt urakoitsijat ja valvojat ovat aina ulkopuolisia asiantuntijoita eivätkä ole sidoksissa isännöintiyritykseemme.

Asiakaspalvelu

Me reagoimme! Olemme sitoutuneet tarjoamaan alan parasta asiakaspalvelua sekä sähköisesti että perinteisissä palvelukanavissa.

Asioiden hoitamisen ensimmäinen edellytys on hyvä tavoitettavuus ja nopea reagointi. 

Luotettava toiminta

Noudatamme tarkoin isännöinnin eettisiä ohjeita sekä käytämme alan yleisiä sopimusehtoja, jotka tarjoavat selkeän pohjan yhteistyölle.

Luotettavuus ja läpinäkyvyys eivät ole ainoastaan tyhjää markkinapuhetta, vaan voimme osoittaa niiden toteutumisen etukäteen. Käytämme alan yleisiä sopimusehtoja ja tehtäväluetteloa yhdessä digitalisoitujen läpinäkyvien toimintatapojen kanssa varmistaaksemme, että toimintamme on avointa, rehellistä ja ennakoitavaa.

Paikallista palvelua

Toimistomme neuvottelutiloineen sijaitsevat Lahden ja Helsingin keskustassa ja paikan päälle taloyhtiön tiloihin saavumme aina tarvittaessa.

Tervetuloa kokoukseen!

Parhaat välineet käytössäsi

Tuomme taloyhtiösi nykyaikaan

Tasotalon asiakkaana voit huokaista helpotuksesta. Tarjoamme alan monipuolisimmat ja nykyaikaisimmat sähköiset välineet asioiden hoitoon palveluilla, joita kehitetään tulevaisuudessakin.

Tutustu taloyhtiösivuihin

Esittelemme mielellämme lisää palveluitamme ilmaisessa videoneuvottelussa mutta voit katsoa lyhyen esittelyn taloyhtiösivuista allaolevalta videolta.

Usein kysytyt kysymykset

Tasotalo on yhtiönä nuori mutta sen taustavaikuttajilla on yhteenlaskettuna kymmenien vuosien monipuolinen kokemus isännöinnistä, hallinnosta, juridiikasta ja kiinteistöalasta laajemminkin. Henkilöstön vankka koulutus täydentää vahvaa kokemusta.

Tuoreena yrityksenä Tasotalo pystyy tuomaan alalle Kiinteistöliiton ja Isännöintiliiton tutkimuksien mukaan kauan kaivattuja uusia ja innovatiivisia toimintatapoja, jotka parantavat taloyhtiöiden toimintaa ja tehokkuutta. Tasotalolle on lisäksi tärkeää ansaita asiakkaiden luottamus, joten pyrimme erityisen vahvasti asiakkaan tarpeiden ymmärtämiseen ja niihin vastaamiseen. Lupaamme tarjota alan parasta, yksilöllisintä ja joustavinta palvelua.

Tasotalon toiminta on avointa ja läpinäkyvää jota taitava digitaalisten järjestelmien käyttö tukee. Sähköiset välineemme mahdollistavat myös sen että asiakkaamme voivat seurata toimintaa ja päätöksiä. Lisäksi noudatamme tarkasti alan standardeja ja isännöinnin eettisiä ohjeita, joka takaa yhtiön laadun ja luotettavuuden.

Tarjoamme taloyhtiöiden käyttöön uudenlaisen digitaalisen työkalun, joka tarjoaa helpon ja kustannustehokkaan tavan huolehtia taloyhtiön kunnosta. Hallitus voi yhdessä isännöitsijän kanssa seurata taloyhtiön kuntoa reaaliajassa, tehdä perusteltuja ehdotuksia yhtiökokoukselle ja ennakoida tulevia huolto- ja korjaustarpeita. Päätöksenteko on johdonmukaista, tietoon perustuvaa ja vaivatonta ja se tarjoaa myös aina ajantasaisen kunnossapitotarvesuunnitelman seuraavalle 5 vuodelle. 

Organisoimme taloyhtiön huoltoyhtiön kanssa yhteistyössä huoltotoimenpiteet ja valvomme huollon hintaa ja laatua. Järjestämme kuntotutkimukset hallituksen päätösten mukaisesti ja kunnostushankkeiden kohdalla toteutamme vaativatkin toimenpiteet teknisen isännöintitiimin tuella huolehtien samalla budjetoinnista ja viestinnästä. 

Toimimme isännöinnin vuosikellon mukaisesti joka varmistaa, että vuosittaiset taloyhtiön rutiinit tulevat ennakoidusti ja hyvin suunnitellusti työn alle. Juridisen osaamisen johdosta tunnemme tavanomaista paremmin asunto-osakeyhtiönlain ja taloyhtiöiden lakisääteiset velvollisuudet, joka auttaa meitä tarjoamaan neuvontaa ja valvomaan taloyhtiöiden etujen toteutumista. 

Isännöintiliiton jäsenenä Tasotalolla seurataan tiiviisti alan uutisointia ja muutoksia ja tiedotamme näistä asioista aktiivisesti myös asiakkaitamme tiedottein ja nettisivujemme tietopankissa.

Varaa helposti lyhyt ilmainen
videoneuvotteluaika

Anne Hillenberg
Tasotalo Oy – toimitusjohtaja, isännöitsijä

Asiakaspalvelu

Arkisin klo 9:00 – 16:30
Puh. 029 123 5000
palvelu@tasotalo.fi

Toimistot

Rautatienkatu 20, 15110 LAHTI
Kampinkuja 2, 00100 HELSINKI