Ota yhteyttä ystävälliseen isännöintiimme

Me reagoimme

Ota rohkeasti yhteyttä ystävälliseen asiakaspalveluumme. Me autamme kaikissa asumista ja taloyhtiötä koskevissa asioissa.

Asiakaspalvelu

Puhelin: 029 123 5000
Sähköposti: palvelu@tasotalo.fi

Postiosoite:
Rautatienkatu 20, 15110 LAHTI

Toimistot

Rautatienkatu 20, 15110 LAHTI
Kampinkuja 2, 00100 HELSINKI
Käynnit ajanvarauksella!

Varaa aika videoneuvotteluun! Esittelemme mielellämme palvelumme ja isännöitsijämme sekä autamme maksutta kaikkia asiakkaitamme taloyhtiötä ja asumista koskevissa asioissa.

Lähetä viesti tästä!

Jos haluat ilmoittaa sähköpostiosoitteesi isännöintiin kirjautuaksesi taloyhtiösivuille ilmoita viestikentässä hallinnoimasi huoneiston koko osoite.

  Emme tallenna tai käytä tietoja mihinkään muuhun kuin viestiisi vastaamiseksi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

  kiinteistösihteeri

  Tarja Ojala

  Kiinteistösihteeri, LKV

  Tarja on kokenut kiinteistösihteeri, joka tuo ammattitaitoa ja tehokkuutta isännöintitiimiimme. Hän vastaa yhteydenottoihin asiakaspalvelussa ja hoitaa monipuolisia tehtäviä. Tarja on tunnollinen ja tarkka työssään, ja hänen vankka kokemuksensa vaativista asiakaspalvelutehtävistä sekä kiinteistöalalta varmistavat sujuvan palvelun.

  isännöitsijä Joni Hiltunen

  Joni Hiltunen

  Isännöitsijä, IAT-koulutuksessa

  Joni Hiltunen on osaava ja motivoitunut isännöitsijä, joka työskentelee tiimissämme taloyhtiöiden isännöintitehtävien ja asiakaspalvelun parissa. Hänellä on vahva työkokemuksen ja liiketoiminnan ammattitutkinnon tarjoama tausta. Parhaillaan Joni suorittaa isännöinnin ammattitutkintoa, mikä syventää hänen osaamistaan entisestään ja tukee isännöitsijän tarvetta kouluttautua jatkuvasti monipuolisessa, vaativassa ja alati muuttuvassa tehtäväkentässä.

  Anne Hillenberg

  Toimitusjohtaja, HTK, IAT, LKV

  Annella on monipuolinen tekniikan, hallinnon ja juridiikan tausta ja hän vastaa Tasotalon toiminnasta. Annen syvällinen osaaminen kiinteistöalasta ja liiketoiminnasta sekä ihmisläheinen ote varmistavat, että hän pystyy tarjoamaan asiantuntevaa neuvontaa ja tukea asiakkaillemme ja henkilöstöllemme.

  työntekijä

  Onko tässä sinun paikkasi?

  Tasotalo on vauhdilla kasvava nuori yhtiö jonka ohjaksissa toimii pitkän linjan ammattilaisia. Haluamme tehdä isännöintiä uudella ja paremmalla tavalla. Etsimme jatkuvasti vahvistusta tiimiimme hyvistä tyypeistä jotka jakavat arvomme, kunnianhimomme ja kykymme hoitaa duunit viimeisen päälle sata lasissa mutta heittää vapaalla korkkarit kattoon ja keskittyä aivan muihin asioihin.

  Meillä ei ole auki tiettyä paikkaa johon etsisimme sopivaa henkilöä. Me etsimme tiettyä tyyppiä jolle rakennamme sopivan työpaikan.

  P.S. Et tarvitse korkkareita.

  Tasotalo yhteystiedot ja verkkolaskuosoite


  Puhelin: 029 123 5000 (ark. 9:00-16:30)
  Sähköposti: palvelu@tasotalo.fi
  Postiosoite: Rautatienkatu 20, 15110 LAHTI

  Tasotalo Oy
  Y-tunnus: 3116072-8

  Verkkolaskuosoite: 003731160728
  Välittäjätunnus: 003723327487 (Apix Messaging)

  Asiakaspalvelu

  Arkisin klo 9:00 – 16:30
  Puh. 029 123 5000
  palvelu@tasotalo.fi

  Toimistot

  Rautatienkatu 20, 15110 LAHTI
  Kampinkuja 2, 00100 HELSINKI