Ohjeet asukkaille kun hiekoituksesta vastaa huoltoyhtiö

Pihan hiekoituksen hoitaa huoltoyhtiö.

Talvi tuo mukanaan liukkaat kelit. Kerro aina huoltoyhtiölle, mikäli havaitset vaaranpaikkoja, kuten liian vähän hiekoitusta, suuria jääpuikkoja tai katolta roikkuvaa lunta. Ole tarvittaessa yhteydessä huoltoyhtiöön.

Varhain aamulla piha-alue voi olla auraamaton tai huoltoyhtiö ei ole ehtinyt lisätä uutta hiekoitusta vanhan päälle. Kaikilla väylillä ei välttämättä ole talvikunnossapitoa.


Tukevien talvikenkien lisäksi liukuesteet ovat helppo keino parantaa tasapainoa liukkaalla kelillä.

Olethan varovainen sisälle tullessasi. Kiinteistövakuutus ei korvaa lumisilla kengillä liukastumista sisätiloissa.

Jaa tämä artikkeli
tasotalo

Tasotalon tietopankki tarjoaa kattavan tietopaketin asumiseen liittyvistä aiheista tarjoten ohjeita ja vinkkejä asukkaille, osakkaille ja hallituksen jäsenille.

Samalla saat kattavan kuvan siitä, miten Tasotalon ammattitaitoinen isännöintipalvelu helpottaa arkeasi ja tehostaa taloyhtiön hallintoa.

Lisää julkaisuja

Voiko taloyhtiö palkata vartijan?

4.12.2023

Vartija taloyhtiölle? Securitaksen myynti- ja markkinointijohtaja Petri Mönkkösen mukaan taloyhtiöt voivat yritysten tapaan hankkia vartijan huolehtimaan tilojensa turvallisuudesta. Ennen vartiointisopimuksen…

Lintujen ruokkiminen taloyhtiössä

29.10.2023

Lintulaudan tai muun lintujen ruokkimispaikan laittaminen taloyhtiön pihalle kuuluu sellaisiin pieniin asioihin, joista kannattaa keskustella etukäteen. Etenkin, jos lintulaudalle löytyy…

Asiakaspalvelu

Arkisin klo 9:00 – 16:30
Puh. 029 123 5000
palvelu@tasotalo.fi

Toimistot

Rautatienkatu 20, 15110 LAHTI
Kampinkuja 2, 00100 HELSINKI