juhlat taloyhtiössä

Juhlat kotona – muistilista juhlimiseen taloyhtiössä

Oletko järjestämässä tupaantuliaiset, syntymäpäivät tai muut illanistujaiset? Taloyhtiössä ei vaadita täyttä hiljaisuutta, mutta myös naapurit on syytä huomioida. Seuraavin vinkein juhlat onnistuvat sekä järjestäjän että naapurin näkökulmasta:

Juhlien järjestäjä:

  • Ilmoita naapureille esimerkiksi aulan ilmoitustaululla juhlista. Kerro juhlien ajankohta, omat yhteystietosi ja asuntosi numero.
  • Taloyhtiön järjestyssääntöjen määräämänä hiljaisuusaikana (yleensä klo 22–07) meteliä ei tulisi kuulua. Naapurit saattavat kärsiä melusta, vaikka he eivät tekisikään valituksia.
  • Juhlien jälkeen siivoa mahdolliset jäljet taloyhtiön yleisistä tiloista.

Naapuri:

  • Osana normaalia asumista kotiin saa kutsua vieraita. Juhlien järjestämistä silloin tällöin ei voi kieltää muilta asukkailta.
  • Toistuvasti naapurista kantautuva musiikki tai meteli kannattaa ottaa puheeksi kyseisen naapurin kanssa ystävällisesti ja rakentavassa hengessä. Naapuri ei välttämättä tiedä että äänet kantautuvat huoneiston ulkopuolelle.
  • Hallitus ja isännöintiyritys voivat puuttua asiaan vain kun melu on säännöllistä eikä naapurien välinen keskustelu auta tilanteeseen.

Juhlitaan jokainen vuorollamme mutta muita kunnioittaen!

Jaa tämä artikkeli
tasotalo

Tasotalon tietopankki tarjoaa kattavan tietopaketin asumiseen liittyvistä aiheista tarjoten ohjeita ja vinkkejä asukkaille, osakkaille ja hallituksen jäsenille.

Samalla saat kattavan kuvan siitä, miten Tasotalon ammattitaitoinen isännöintipalvelu helpottaa arkeasi ja tehostaa taloyhtiön hallintoa.

Lisää julkaisuja

Joulukuusen hävittäminen taloyhtiössä

28.12.2023

Joulukuusen hävittäminen saattaa mietityttää kaupunkikodissa. Asukkaiden kannattaa seurata tiedotusta aiheesta, ja taloyhtiön hallituksen puolestaan huolehtia, että kuusen hävittämisohjeet ovat selkeät…

Asiakaspalvelu

Arkisin klo 9:00 – 16:30
Puh. 029 123 5000
palvelu@tasotalo.fi

Toimistot

Rautatienkatu 20, 15110 LAHTI
Kampinkuja 2, 00100 HELSINKI