kotivakuutus

Kotivakuutus on välttämätön kaikille ja korvaamaton vahingon sattuessa

Kotivakuutus on välttämätön taloudellinen suoja yllättävien tapahtumien varalta. Se kattaa muun muassa seuraavia asioita:

  • Vahingot omaisuudelle: Kotivakuutus korvaa esimerkiksi tulipalon, vesivahingon, varkauden tai ilkivallan aiheuttamat vahingot omaisuudellesi, kuten huonekaluille, elektroniikalle ja vaatteille.
  • Vastuuvakuutus: Jos vahingossa aiheutat vahinkoa toiselle henkilölle tai heidän omaisuudelleen kotona tai sen ulkopuolella, vastuuvakuutus kattaa nämä kulut.
  • Asumisen jatkuvuus: Kotivakuutus voi auttaa sinua löytämään tilapäisen majoituksen, jos kotisi tulee asuinkelvottomaksi vahingon takia.

Kotivakuutuksen on oltava ajan tasalla, jotta se voi suojella sinua mahdollisilta riskeiltä. Muistutamme seuraavista asioista:

  • Päivitä tiedot: Varmista, että vakuutuksesi tiedot, kuten kotisi koko ja omaisuutesi arvo, ovat ajan tasalla. Liian alhainen vakuutussumma voi johtaa riittämättömään korvaukseen vahingon sattuessa.
  • Ilmoita muutoksista: Jos teet merkittäviä muutoksia omaisuuteesi tai kodin rakenteisiin, ilmoita niistä vakuutusyhtiöllesi. Tämä auttaa varmistamaan, että vakuutus kattaa uudet riskit.
  • Maksut ajoissa: Pidä huolta, että maksat vakuutusmaksut ajallaan. Maksamatta jättäminen voi johtaa vakuutuksen purkamiseen ja suojaamattomuuteen.

  • Vertaile vakuutusyhtiöitä: Vertaile eri vakuutusyhtiöiden tarjouksia ja hinnastoja säännöllisesti. Saatat löytää paremman tarjouksen, joka vastaa tarpeitasi ja budjettiasi.
  • Tee kotikatselmus: Käy omaisuutesi läpi aika ajoin ja päivitä vakuutussumma tarvittaessa. Tämä auttaa varmistamaan, että sinulla on riittävä suojelu.

Jos sinulla on kysymyksiä tai tarvitset apua kotivakuutuksen suhteen, älä epäröi ottaa yhteyttä omaan vakuutusyhtiöösi. He ovat valmiita auttamaan sinua kaikissa vakuutusasioissa.

Kiitämme yhteistyöstänne ja toivomme, että kaikilla asiakkaillamme on asianmukainen kotivakuutus, joka antaa heille mielenrauhaa ja turvaa. Tasotalo toivottaa turvallista asumista kaikille!

Jaa tämä artikkeli
tasotalo

Tasotalon tietopankki tarjoaa kattavan tietopaketin asumiseen liittyvistä aiheista tarjoten ohjeita ja vinkkejä asukkaille, osakkaille ja hallituksen jäsenille.

Samalla saat kattavan kuvan siitä, miten Tasotalon ammattitaitoinen isännöintipalvelu helpottaa arkeasi ja tehostaa taloyhtiön hallintoa.

Lisää julkaisuja

Joulukuusen hävittäminen taloyhtiössä

28.12.2023

Joulukuusen hävittäminen saattaa mietityttää kaupunkikodissa. Asukkaiden kannattaa seurata tiedotusta aiheesta, ja taloyhtiön hallituksen puolestaan huolehtia, että kuusen hävittämisohjeet ovat selkeät…

Asiakaspalvelu

Arkisin klo 9:00 – 16:30
Puh. 029 123 5000
palvelu@tasotalo.fi

Toimistot

Rautatienkatu 20, 15110 LAHTI
Kampinkuja 2, 00100 HELSINKI