Lunta parvekkeella

Lumi pois parvekkeelta!

Talven aikana lunta voi helposti kertyä parvekkeelle. Osakkaiden vastuulla on huolehtia lumien ja roskien poistamisesta parvekkeilta.

Suuret lumimäärät parvekkeella voivat aiheuttaa esimerkiksi kosteusvaurioita julkisivuun. Osakas voi joutua niistä vastuuseen, jos lumenpoisto on laiminlyöty.

Poista lumi parvekkeelta varovaisesti ja turvallisuutta noudattaen. Lunta ei saa heittää alas niin, että jalankulkijat voivat jäädä alle. Lumet voi esimerkiksi lapioida ämpäriin tai muovisäkkiin ja kantaa pihalle. Parvekelasit ja niiden suljettuna pitäminen estää lumen ja veden pääsyn parvekkeelle ja säästää huoltovaivaa, energiaa ja talon rakenteita.

Jaa tämä artikkeli
tasotalo

Tasotalon tietopankki tarjoaa kattavan tietopaketin asumiseen liittyvistä aiheista tarjoten ohjeita ja vinkkejä asukkaille, osakkaille ja hallituksen jäsenille.

Samalla saat kattavan kuvan siitä, miten Tasotalon ammattitaitoinen isännöintipalvelu helpottaa arkeasi ja tehostaa taloyhtiön hallintoa.

Lisää julkaisuja

Voiko taloyhtiö palkata vartijan?

4.12.2023

Vartija taloyhtiölle? Securitaksen myynti- ja markkinointijohtaja Petri Mönkkösen mukaan taloyhtiöt voivat yritysten tapaan hankkia vartijan huolehtimaan tilojensa turvallisuudesta. Ennen vartiointisopimuksen…

Asiakaspalvelu

Arkisin klo 9:00 – 16:30
Puh. 029 123 5000
palvelu@tasotalo.fi

Toimistot

Rautatienkatu 20, 15110 LAHTI
Kampinkuja 2, 00100 HELSINKI