Tietopankki

Tietoa ja ohjeita osakkaille, asukkaille ja hallituksille:
Vinkkejä asumiseen ja oppaita päätöksentekoon

Tunnelmoi turvallisesti ulkotulilla – muista paloturvallisuus

Ulkotulet sopivat hämäriin iltoihin tuomaan tunnelmaa. Paloturvallisuus on kuitenkin huomioitava aina ulkotulia ja roihuja poltettaessa.


Ulkoroihun tai hautakynttilän paikka ei ole parvekkeella eikä sisätiloissa. Ulkotuli on on hyvä sijoittaa tukevalle alustalle riittävän etäälle rakennuksista, kuivista kasveista ja muista palavista materiaaleista. Tulta ei saa jättää valvomatta joten taloyhtiön pihalle niitä ei voi jättää palamaan yksinään.

Tuuliset olosuhteet voivat nopeasti levittää tulen hallinnan ulkopuolelle. Ole erityisen varovainen ulkotulta sytyttäessäsi ja varmista, että tulisija on suojassa tuulen vaikutuksilta. Huolehdi roskien asianmukaisesta hävittämisestä.


Taloyhtiön koko yhteisön turvallisuus on meille kaikille tärkeää ja jokaisen panos paloturvallisuuden varmistamiseksi on korvaamaton. Pidetään huolta toisistamme ja nautitaan tunnelmallisista hetkistä turvallisesti.

Jaa tämä artikkeli
tasotalo

Tasotalon tietopankki tarjoaa kattavan tietopaketin asumiseen liittyvistä aiheista tarjoten ohjeita ja vinkkejä asukkaille, osakkaille ja hallituksen jäsenille.

Samalla saat kattavan kuvan siitä, miten Tasotalon ammattitaitoinen isännöintipalvelu helpottaa arkeasi ja tehostaa taloyhtiön hallintoa.

Lisää artikkeleita

Uusimmat julkaisut

Asiakaspalvelu

Arkisin klo 9:00 – 16:30
Puh. 029 123 5000
palvelu@tasotalo.fi

Toimistot

Rautatienkatu 20, 15110 LAHTI
Kampinkuja 2, 00100 HELSINKI

© 2023 Tasotalo Oy – Tietosuojaseloste