Taloyhtiön tietopankki

Oppaat, uutiset ja vinkit taloyhtiön elämään

Tunnelmoi turvallisesti ulkotulilla – muista paloturvallisuus

Ulkotulet sopivat hämäriin iltoihin tuomaan tunnelmaa. Paloturvallisuus on kuitenkin huomioitava aina ulkotulia ja roihuja poltettaessa.


Ulkoroihun tai hautakynttilän paikka ei ole parvekkeella eikä sisätiloissa. Ulkotuli on on hyvä sijoittaa tukevalle alustalle riittävän etäälle rakennuksista, kuivista kasveista ja muista palavista materiaaleista. Tulta ei saa jättää valvomatta joten taloyhtiön pihalle niitä ei voi jättää palamaan yksinään.

Tuuliset olosuhteet voivat nopeasti levittää tulen hallinnan ulkopuolelle. Ole erityisen varovainen ulkotulta sytyttäessäsi ja varmista, että tulisija on suojassa tuulen vaikutuksilta. Huolehdi roskien asianmukaisesta hävittämisestä.


Taloyhtiön koko yhteisön turvallisuus on meille kaikille tärkeää ja jokaisen panos paloturvallisuuden varmistamiseksi on korvaamaton. Pidetään huolta toisistamme ja nautitaan tunnelmallisista hetkistä turvallisesti.

Jaa tämä artikkeli

Tietopankki sinun hyväksesi

Ota asuminen ja hallitustyö haltuun

Tasotalon tietopankki on suunniteltu tarjoamaan sinulle ajantasaiset vinkit, uutiset ja asiantuntija-artikkelit olitpa asukas, osakas tai hallituksen jäsen.

Tietopankin avulla tarjoamme sinulle työkalut taloyhtiön hallinnon sujuvoittamiseen ja asumismukavuuden parantamiseen.

Lisää luettavaa

  • All Post
  • Isännöintiliitto
  • Kotitalo-lehti
  • Tasotalo

Asiakaspalvelu

Arkisin klo 9:00 – 16:30
Puh. 029 123 5000
palvelu@tasotalo.fi

Toimistot

Rautatienkatu 20, 15110 LAHTI
Kampinkuja 2, 00100 HELSINKI