pyörän säilytys

Pyörän säilytys sisällä – Saako polkupyörää säilyttää asunnossa?

Polkupyörät säilytetään yleensä taloyhtiön ulkovälinevarastossa tai pyörätelineissä pihalla. Pyörän voi kuitenkin halutessaan tuoda kotiin säilytykseen.

Huomattavan kalliiden polkupyörien yleistyttyä on ymmärrettävää että monet pyöräilijät haluavat tuoda kulkupelinsä asunnon sisälle suojaan. Tämä on taloyhtiössä aivan sallittua, kunhan muistaa siivota mahdolliset kurajäljet rappukäytävästä tai hissistä.


Sähköavusteista pyörää säilytetään samalla tavoin kuin muitakin pyöriä. Latauksen ajaksi akun voi viedä sisälle, mutta akkua ei ole syytä jättää lataukseen ilman valvontaa.

Rappukäytävässä pyörää ei saa säilyttää paloturvallisuuden takia.

Jaa tämä artikkeli
tasotalo

Tasotalon tietopankki tarjoaa kattavan tietopaketin asumiseen liittyvistä aiheista tarjoten ohjeita ja vinkkejä asukkaille, osakkaille ja hallituksen jäsenille.

Samalla saat kattavan kuvan siitä, miten Tasotalon ammattitaitoinen isännöintipalvelu helpottaa arkeasi ja tehostaa taloyhtiön hallintoa.

Lisää julkaisuja

Joulukuusen hävittäminen taloyhtiössä

28.12.2023

Joulukuusen hävittäminen saattaa mietityttää kaupunkikodissa. Asukkaiden kannattaa seurata tiedotusta aiheesta, ja taloyhtiön hallituksen puolestaan huolehtia, että kuusen hävittämisohjeet ovat selkeät…

Asiakaspalvelu

Arkisin klo 9:00 – 16:30
Puh. 029 123 5000
palvelu@tasotalo.fi

Toimistot

Rautatienkatu 20, 15110 LAHTI
Kampinkuja 2, 00100 HELSINKI