taloyhtiön hyvä hallintotapa

Taloyhtiön hyvä hallintotapa-opas

Kevät on taloyhtiössä aktiivista aikaa kun kokoukset lähestyvät ja yhtiökokouksessa valitaan myös uudet hallituksen jäsenet. Kaikkien taloyhtiössä asuvien on syytä tuntea hyvän hallintotavan perusteet jotta voi valvoa omaisuutensa hoidon tasoa ja pitää huolta omista oikeuksistaan. Hallituksen jäsenille tämä tieto on ensiarvoisen tärkeää jotta jokainen hallitustyöskentelyyn osallistuva osaa toimia lain mukaisesti ja tehtävän edellyttämät velvollisuudet täyttäen. Kun kaikille hallituksessa työskentelyn perusteet ovat selvillä on yhteistyö ja päätöksenteko sujuvaa.

Tämän oppaan luettuasi tiedät kaiken tarpeellisen siitä kuinka taloyhtiön hallinnossa asiat hoidetaan lakien ja suosituksien mukaisesti oikein ja tasapuolisella tavalla.

Jaa tämä artikkeli
tasotalo

Tasotalon tietopankki tarjoaa kattavan tietopaketin asumiseen liittyvistä aiheista tarjoten ohjeita ja vinkkejä asukkaille, osakkaille ja hallituksen jäsenille.

Samalla saat kattavan kuvan siitä, miten Tasotalon ammattitaitoinen isännöintipalvelu helpottaa arkeasi ja tehostaa taloyhtiön hallintoa.

Lisää julkaisuja

Miksi taloyhtiön hallitukseen? webinaari

14.12.2023

Kiinteistöliiton lakiasiantuntija Tapio Haltia kertoo hallitustyöskentelystä taloyhtiön hallituksessa ja siitä, miksi taloyhtiön hallitukseen kannattaa lähteä. Webinaarissa esiin tulevat tärkeimmät pointit:…

Asiakaspalvelu

Arkisin klo 9:00 – 16:30
Puh. 029 123 5000
palvelu@tasotalo.fi

Toimistot

Rautatienkatu 20, 15110 LAHTI
Kampinkuja 2, 00100 HELSINKI