Tarkista palovaroitin paloturvallisuuspäivänä 1.12.

Valtakunnallisena paloturvallisuuspäivänä 1.12. on oivallinen hetki tarkistaa palovaroittimen toiminta.

Palovaroitin on tärkeä, sillä savu voi täyttää asunnon jo muutamassa minuutissa, vaikka palonalku olisi pieni. Puolet kodeista, joissa on ollut tulipalo, ovat olleet vailla toimivia palovaroittimia.

Asukas hankkii ja asentaa palovaroittimet sekä pitää huolta, että varoittimet toimivat. Lain mukaan jokaisessa asunnossa tulee olla riittävä määrä palovaroittimia, yksi palovaroitin jokaista 60 asuinneliötä kohden. Testaa laite säännöllisesti kerran kuussa. Kokonaan uudet palovaroittimet tulee hankkia 5-10 vuoden välein laitteesta riippuen.

Lue lisää https://paloturvallisuusviikko.fi/palovaroitinpaiva/

Jaa tämä artikkeli
tasotalo

Tasotalon tietopankki tarjoaa kattavan tietopaketin asumiseen liittyvistä aiheista tarjoten ohjeita ja vinkkejä asukkaille, osakkaille ja hallituksen jäsenille.

Samalla saat kattavan kuvan siitä, miten Tasotalon ammattitaitoinen isännöintipalvelu helpottaa arkeasi ja tehostaa taloyhtiön hallintoa.

Lisää julkaisuja

Voiko taloyhtiö palkata vartijan?

4.12.2023

Vartija taloyhtiölle? Securitaksen myynti- ja markkinointijohtaja Petri Mönkkösen mukaan taloyhtiöt voivat yritysten tapaan hankkia vartijan huolehtimaan tilojensa turvallisuudesta. Ennen vartiointisopimuksen…

Asiakaspalvelu

Arkisin klo 9:00 – 16:30
Puh. 029 123 5000
palvelu@tasotalo.fi

Toimistot

Rautatienkatu 20, 15110 LAHTI
Kampinkuja 2, 00100 HELSINKI