Tietopankki

Tietoa ja ohjeita osakkaille, asukkaille ja hallituksille:
Vinkkejä asumiseen ja oppaita päätöksentekoon

Uusi asukas – muuttajan muistilista

Muista ilmoittaa muutosta isännöinnin asiakaspalveluun. Ilmoita huoneistoon muuttavien nimet, aikuisten asukkaiden puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet mikäli halutaan käyttää taloyhtiösivuja, sähköistä asiointia tai saada isännöinniltä viestejä sähköpostitse. Sähköinen asiointi pienentää taloyhtiön postituskuluja ja nopeuttaa tiedonkulkua.

Hoida kuntoon virallinen muuttoilmoitus ja postin siirto. Lisätietoja osoitteessa www.muuttoilmoitus.fi

Tee uuteen osoitteeseesi sähkösopimus hyvissä ajoin ennen muuttoa, jotta sähköntulo ei mene poikki missään vaiheessa.

Pidä mielessä myös kotivakuutuksen päivitys. Samalla kannattaa tarkastaa vakuutuksen kattavuus ja omavastuuosuuden suuruus vakuutusyhtiöstäsi.

Jos aiot tehdä remonttia, ilmoita siitä isännöintiyritykseen tekemällä muutostyöilmoitus. Muutostyöilmoitus pitää tehdä aina, jos remontti voi vaikuttaa talon rakenteisiin tai naapuriasuntoon. Pintaremonteista eli maalaus- ja tapetointitöistä ei tarvitse ilmoittaa. Muutostyöilmoituksen teet helpomiin taloyhtiösivuilla.

Mahdollisia vapaita autopaikkoja ja saunavuoroja voit tiedustella isännöintiyrityksestä. Kaikki omaa taloyhtiötä koskevat asukaspalvelut sekä yhteystiedot löytyvät taloyhtiösivuilta, joille kirjautuminen tässä osoitteessa. Kirjautuaksesi toimita ensin sähköpostiosoitteesi isännöinnin asiakaspalveluun vaikkapa yhteystietolomakkeen kautta.

Tervetuloa taloon, uusi asukas!

Jaa tämä artikkeli
tasotalo

Tasotalon tietopankki tarjoaa kattavan tietopaketin asumiseen liittyvistä aiheista tarjoten ohjeita ja vinkkejä asukkaille, osakkaille ja hallituksen jäsenille.

Samalla saat kattavan kuvan siitä, miten Tasotalon ammattitaitoinen isännöintipalvelu helpottaa arkeasi ja tehostaa taloyhtiön hallintoa.

Lisää artikkeleita

Uusimmat julkaisut

Asiakaspalvelu

Arkisin klo 9:00 – 16:30
Puh. 029 123 5000
palvelu@tasotalo.fi

Toimistot

Rautatienkatu 20, 15110 LAHTI
Kampinkuja 2, 00100 HELSINKI

© 2023 Tasotalo Oy – Tietosuojaseloste