Taloyhtiön tietopankki

Oppaat, uutiset ja vinkit taloyhtiön elämään

muuttajan muistilista

Muuttajan muistilista uudelle asukkaalle

Muista ilmoittaa muutosta isännöinnin asiakaspalveluun. Ilmoita huoneistoon muuttavien nimet, syntymäajat sekä aikuisten asukkaiden puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet jotta tieto kulkee sujuvasti eri tilanteissa. Muuttoilmoitus tehdään myös mahdolliselle huoltoyhtiölle oven avauksen varmistamiseksi sekä nimen päivittämiseksi ulko-oveen ja aulan infotaululle. Virallinen muuttoilmoitus tehdään lisäksi Digi- ja väestötietovirastoon.

Hoida kuntoon virallinen muuttoilmoitus ja postin siirto. Lisätietoja osoitteessa www.muuttoilmoitus.fi

Tee uuteen osoitteeseesi sähkösopimus hyvissä ajoin ennen muuttoa, jotta sähköntulo ei mene poikki missään vaiheessa.

Pidä mielessä myös kotivakuutuksen päivitys. Samalla kannattaa tarkastaa vakuutuksen kattavuus ja omavastuuosuuden suuruus vakuutusyhtiöstäsi.

Jos aiot tehdä remonttia, ilmoita siitä isännöintiyritykseen tekemällä muutostyöilmoitus. Muutostyöilmoitus pitää tehdä aina, jos remontti voi vaikuttaa talon rakenteisiin tai naapuriasuntoon. Pintaremonteista eli maalaus- ja tapetointitöistä ei tarvitse ilmoittaa. Muutostyöilmoituksen teet helpomiin taloyhtiösivuilla.

Mahdollisia vapaita autopaikkoja ja saunavuoroja voit tiedustella isännöinnistä. Kaikki omaa taloyhtiötä koskevat asukaspalvelut sekä tärkeät yhteystiedot kuten mahdollisen ovenavauspalvelun tiedot löytyvät taloyhtiösivuilta, joille kirjautuminen tässä osoitteessa. Kirjautuaksesi toimita ensin sähköpostiosoitteesi isännöinnin asiakaspalveluun vaikkapa yhteystietolomakkeen kautta.

Tervetuloa taloon, uusi asukas!

Jaa tämä artikkeli

Tietopankki sinun hyväksesi

Ota asuminen ja hallitustyö haltuun

Tasotalon tietopankki on suunniteltu tarjoamaan sinulle ajantasaiset vinkit, uutiset ja asiantuntija-artikkelit olitpa asukas, osakas tai hallituksen jäsen.

Tietopankin avulla tarjoamme sinulle työkalut taloyhtiön hallinnon sujuvoittamiseen ja asumismukavuuden parantamiseen.

Lisää luettavaa

  • All Post
  • Isännöintiliitto
  • Kotitalo-lehti
  • Tasotalo

Asiakaspalvelu

Arkisin klo 9:00 – 16:30
Puh. 029 123 5000
palvelu@tasotalo.fi

Toimistot

Rautatienkatu 20, 15110 LAHTI
Kampinkuja 2, 00100 HELSINKI